Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anonimus

Általános iskola

Anonimus-k · 6 hónapja
Sziasztok. Hát igen..  Nem is sejtitek milyen érdekes téma ez nálam. Eleinte első osztályban mindent utáltam.  Az elsős osztály főnököm szuper volt de én nem értettem miért kell egy idegennek szót fogadni és persze a duci kis testemnek sem tetszett a tesi óra. Sajnos nehéz eset voltam. Az első 5 évem az iskolában átlagos gyerekkén átlagos jegyekkel és barátokkal töltöttem. Aztán a 6.évem második felében elköltöztünk a régi házunkból. Ez nekem nagyon nehéz volt, nem tudtam beilleszkedni, barátkozni és nem érzetem jól magam sehol. Sajnos akkor még nem értettem miért egyszerübb nekem az új lakásunkhoz közelebbi iskolába járnom, nem tetszett a helyzet. Elötte falun éltünk és ott mindenki jó barát és ismerős volt. Aztán városba kellett költöznünk és nagyon utáltam. Hiányzott az udvar a kutyus és a barátaim, sajnos többször is iskolát váltottam mire megtaláltam a helyem. Több mint fél év volt mire megszoktam végső osztályom és jól kijöttem velük. Rajz szakos osztályba jártam, művészetibe. Nagyon szerettem. Végre igazán önmagam lehettem. Igen, fontosnak tartom megemlíteni,hogy énis az SNI-s gyerekek közé tartoztam, (Sajátos nevelési igényű) . Ne ijdejetek meg, ez egy gyűjtő kifejezés, nem volt nagy hibám csak külön fejlesztőre jártam mert hyperaktív voltam és nehezen figyeltem az órán. Mindíg valami jobban érdekelt. Szerettem ott lenni, szerintem jó dolog és több gyereknek lenne rá szüksége mint gondolnátok. Rövid ideig voltam ott hisz nem volt sok gond velem de sokat tanulhattam a fejlesztéseken.  Mire a rajz szakos iskolába kerültem ( 7.év eleje) nem kellett fejlesztőre járnom és jó jegyekkel ballagtam el. 8. Év elején már tudtam hol és mit szeretnék, jó felvételit és jó dolgozatokat írtam. Felvettek a középiskolába ahova jelentkeztem és nagyon örültem. Szerencsére megismertem pár különleges, aranyos, kedves embert és néhányukkal azóta is tartom a kapcsolatot. 
Írjatok ha hasonló körülményeket éltetek már át, kérlek aki szeretné ossza meg velem. Senkit sem szabad elítélni a múltja miatt. Szívesen olvasnám az üzeneteiteket. 
Puszi: -K
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Anonimus-k
Sziasztok! Egy egyszerű lány vagyok és az egyszerű életemről mesélek. Fogadjátok szeretettel. Szívesen beszélek veletek. Puszi: -K